چیپس در ایران بسیار محبوب است و همین علت سبب شده که تولید چیپس سیب زمینی در کشور ما رونق یابد. تولید کنندگان چیپس سیب زمینی باید تلاش کنند تا بتوانند این محصول را به روشی تولید کنند که فایده بیشتری برای سلامتی انسان داشته باشد.
تاریخچه تولید چیپس در ایران
چیپس را همگی به خوبی می شناسیم. اما اولین بار که این محصول به ایران وارد شد، شناخته شده نبود. مردمی که برای اولین دفعه در سال 1340هجری شمسی آن را می دیدند، چیپس را کالایی لوکس به حساب می آورند. از این رو همه مردم آن را نمی خریدند و مزه آن را نمی دانستند.
طعم و مزه چیپس سبب شد تا عده ای به این فکر بیفتند که با تولید و فروش آن در بین مردم کسب درآمد کنند. و از ان جایی که چیپس واقعا خوش مزه است، به سرعت توانست در بین مردم محبوب شود.
در دهه شصت چیپس را به صورت فله ای در خیابان می فروختند. البته این روش خیلی غیربهداشتی بود. اما چون قیمت ارزان تری داشت، یکی از تنقلات بسیار محبوب در بین نوجوانان در آن زمان بود.
رفته رفته چیپس توانست جایگاه بسیار بالایی را در بین جوانان و نوجوانان ایرانی بدست آورد. امروزه کسی نیست که نداند چیپس چیست و چه مزه ای دارد. تقریبا همه ما تمامی طعم های آن را امتحان کرده ایم و برخی از طعم های آن را بیشتر می پسندیم.
خرید مستقیم چیپس سیب زمینی دُرشین طلایی
در حال حاضر کارخانه چیپس دورشین طلایی تاسیس شده است و مدیران این کارخانه تلاش کرده اند تا با استفاده از بهترین مواد اولیه اقدام به تولید محصولات خود نمایند.
در واقع در حال حاضر فقط شرکت هایی می توانند در بازار مصرف کنندگان بیشتری داشته باشند که کیفیت بیشتری دارند. زیرا مصرف کنندگان به خوبی درک می کنند که چه کسی بهترین تولید کننده است.
به همین دلیل برندی می تواند برای همیشه در بازار بماند که توجه بیشتری به مصرف کنندگان داشته باشد و تلاش نماید که بهترین محصول را تولید کند.
خریداران عمده تلاش می کنند تا بتوانند محصولات مورد نیاز خود را با قیمت خیلی ارزانی خریداری کنند. قیمت ارزان در واقع قیمت درب کارخانه است. به همین دلیل خریداران عمده به دنبال خرید مستقیم از کارخانه هستند.
در این مرکز شما می تواند انواع چیپس را به صورت مستقیم خریداری کنید. از این رو امکان بهره مندی از قیمت های عمده برایتان امکان پذیر است.
چیپس سیب زمینی، اولین بار در اواسط دهه ۱۳۳۰توسط آمریکائیان که در ایران کار میکردند، بعنوان تنقلات وارد میزهای مهمانی خارجیان در ایران ،شد
بدلیل استقبال جوانان و افراد متشخص،چیپس در آشپزخانههای ایرانیان، و هتل های لوکس ایرانی سرو میشد ،از اواخر دهه۱۳۳۰ (۱۳۳۸-۱۳۴۰) چیپس بصورت فله در گوشه کنار خیابانهای تهران توسط دست فروشان با قیمتهای نازلی فروخته میشد ، از سال ۱۳۴۳تا۱۳۴۵ تولیدکنندگان چیپس ،برای رعایت بهداشت و اصول صحیح، کارگاههای تولید چیپس،نمودند، آنها را در بسته های تلقی به وزنهای متفاوت از ۵۰گرم الی ۲۰۰گرمی بسته بندی و در سوپر مارکتها و ساندویچ فروشی ها و اغذیه فروشی ها ارائه میشد،
بعد از انقلاب ۵۷، شرکتهای که تنقلات مختلف مانند مینو، بعدها مانند مزمز،پچ پچ، و… بصورت یک صنعت اغذیه سود آور و با رعایت قوانین بهداشتی، در بسته های خاص مواد مغذی روانه بازار شد