بسته بندی سیب زمینی برای صادرات| فروش سیب زمینی صادراتی

قیمت بسته سیب زمینی برای صادرات

صادرات سیب زمینی عاملی است که سبب رونق تولید این محصول در کشور می شود. با این وجود بدون بسته بندی مناسب، نمی توان این محصول را با قیمت مناسبی در بازار جهانی عرضه کرد. هم اکنون مهم ترین عاملی که مانع بسته بندی مناسب این محصول شده است، عدم وجود امکانات مناسب و گران بودن بسته بندی می باشد.

بزرگترین واردکنندگان یا خریداران سیب زمینی در جهان

پیش از این که وارد فروش یک کالا شوید، باید به خوبی خریداران آن را بشناسید. این کار به شما کمک می کند تا بتوانید به خوبی برای بازار هدف خود تصمیم گیری نمایید و بتوانید تصمیم درستی را برای فروش بهتر اتخاذ نمایید.

با توجه به آماری که از خرید و فروش سیب زمینی در بازار جهانی بدست آمده است، می توان گفت که بزرگترین واردکنندگان در جهان کشورهای بلژیک، لوکزامبرگ، هلند، آلمان، اسپانیا، و ایالات متحده می باشند.

بزرگترین کشورهای صادرکننده سیب زمینی

بزرگترین کشورهای صادرکننده سیب زمینی

برای این که در هر کاری پیشرفت کنید، باید بتوانید بزرگ ترین رقبای خود را در بازار شناسایی نمایید. بزرگترین کشورهای رقیب ایران در بازار صادرات سیب زمینی، کشورهایی می باشند که این محصول را به صورت عمده در بازار جهانی عرضه می کنند. این کشورها عبارتند از: هلند، فرانسه، آلمان، مصر و ایالات متحده.

تعرفه گمرکی صادرات سیب زمینی

برای صادرات هر محصولی باید کد تعرفه آن را بدانید. این کد 07019000 می باشد. با داشتن این کد می توانید هزینه های گمرکی را محاسبه نمایید.

مهم ترین کشورهای وارد کننده محصولات ایرانی، همسایگان آن هستند. که در این جا به بررسی آن ها می پردازیم.

بازار سیب زمینی ایرانی در روسیه

روسیه همسایه شمالی ما و بزرگترین کشور جهان می باشد. این کشور غالبا دارای آب و هوایی سردسیری می باشد. همین عامل سبب شده است که بسیاری از مرکبات و صیفی جات در آن جا امکان رشد مناسب را نداشته باشند.

همین عامل موجب گشته تا این کشور وارد کننده بزرگ محصولات کشاورزی از ایران باشد. سیب زمینی نیز یکی از آن ها به شمار می آید. در این مرکز امکان تامین مستقیم سیب زمینی برای صادرات به روسیه وجود دارد.

صادرات سیب زمینی به آذربایجان

کشور آذربایجان در شمال ایران قرار دارد. ما با این کشور مرز زمینی و دریایی داریم. این مرکز عرضه کننده مستقیم سیب زمینی برای صادرات به این کشور می باشد.

بازار سیب زمینی ایرانی ترکمستان

ترکمنستان از طریق مرز اینچه برون و سرخس به کشورمان وصل می شود. مسیر ریلی نیز صادرات به این کشور را راحت می کند. اما قوانین بسیار دست و پا گیری برای صادرات به این کشور وجود دارد. به همین دلیل تنها تعداد معدودی از صادرکنندگان کشورمان با این کشور کار می کنند. با این حال ترکمنستان خریدار خوب سیب زمینی ایرانی می باشد و طبق آمار در سال97، 17 درصد صادرات سیب زمینی را به خود اختصاص داده است.

عراق، مهم ترین بازار هدف ایران

مرز زمینی بزرگ و هم چنین نزدیکی های دینی و فرهنگی سبب شده تا عراق مهم ترین بازار هداف محصولات ایرانی باشد. کشور عراق در سال 97، 62 درصد از کل صادرات این محصول را به خود اختصاص داده است. همین موضوع سبب شده تا برای فروش سیب زمینی در این کشور برنامه ای ویژه داشته باشیم.

سود صادرات سیب زمینی

صادرات سیب زمینی در تمام سال انجام می شود. همواره شایعاتی مبنی بر بسته شدن راه صادرات وجود دارد که بسیاری از آن ها بر مبنای واقعیت نیستند. در واقع تنها در شرایط بسیار خاصی صادرات آن از کشورمان ممنوع می گردد، و تنها در زمان گرانی این محصول به میزان بی سابقه می باشد.

در بقیه موارد قطع صادرات، تنها به دلیل سیاست های وارداتی کشورهای واردکننده می باشد. در برخی از مواقع آن ها تعرفه واردات را به میزانی بالا می برند که صادرات به آن کشور مقرون به صرفه نباشد. زیرا در آن کشور، کشاورزانی سیب زمینی را کشت کرده اند که در صورت واردات، قیمت آن کاهش می یابد و آن ها ضرر می کنند.

با این حال هیچگاه صادرات این محصول به صورت کامل قطع نمی شود. اما مشکلاتی برای رونق سیب زمینی صادراتی ایرانی وجود دارد.

مشکلات سیب زمینی صادراتی ایرانی

مشکلات سیب زمینی صادراتی ایرانی

در بازار جهانی سیب زمینی را می شویند، سورت می کنند و در کیسه های توری 5، 10 و 20 کیلویی می فروشند. در حالی که سیب زمینی ایرانی را با چنین شرایطی در بازار عرضه نمی کنند. اگر صادرکننده ای درخواست چنین سیب زمینی را داشته باشد، به سختی می تواند آن را پیدا کند.

در صورتی که کسی با تامین چنین سیب زمینی موافقت کند، قیمت بسیار گرانی را برای آن پیشنهاد می کند که در مقایسه با بازار جهانی خیلی بیشتر است.

مهم ترین رقیبان ایران در این بازار هند، مصر و پاکستان هستند. آن ها سیب زمینی هایشان را می شویند و با بهترین بسته بندی با قیمتی ارزانتر نسبت به ما می فروشند.

ممکن است تعجب کنید. زیرا ارزش پول ما نسبت به آن ها بسیار کمتر است و باید ما قیمت رقابتی تری داشته باشیم. اما مشکل ما دقیقا همین بی ارزش شدن پولمان است.

بذرهای سیب زمینی، سم ها و کودها از کشورهای دیگر وارد می شود. هم چنین هزینه اجاره زمینی در ایران بیشتر است. همین سبب افزایش هزینه تولید در کشورمان می شود و سبب می شود که سیب زمینی با قیمت گران تری نسبت به کشورهای دیگر تولید شود.

مشکل عدم بسته بندی صحیح و گران بودن تولید سبب می شوند که صادرات سیب زمینی ایرانی بسیار مشکل شود و نتوان آن را با قیمت خوبی کهک به نفع و سود کشاورزان است در بازار فروخت.

مهم ترین فرصت سرمایه گذاری سیب زمینی در ایران

  • وجود شرایط اقلیمی مناسب در ایران
  • وجود تنوع زیاد محصولات میوه و تره بار
  • در اختیار داشتن نیروی انسانی ارزان
  • دسترسی و سهم صادرات بالا در بازار کشورهای همسایه بویژه عراق و امارات

نقاط ضعف و تهدیدها درمحصولات میوه و تره بار

  • عدم وجود امكانات لجستیكی ، حمل و نقل، نگهداري و خدمات متناسب
  • مشكلات پیمان سپاري ارزي
  • صادرات به صورت فله اي به سایر کشورها
  • عدم شناخت صحیح از بازارهاي هدف و سلایق الگوي مصرفی
  • عدم وجود برنامه راهبردي استراتژیک در خصوص عرضه
  • عدم وجود بانک اطلاعات صادرکنندگان در وب سایت مرجع جهت جذب و آشنایی مشتریان بین المللی
  • عدم وجود استانداردهاي اجباري براي بسته بندي و صادرات محصولات

برای خرید سیب زمینی صادراتی با کیفیت با کارشناس فروش شرکت پاتاتو تماس بگیرید.

11 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *