فروش سیب زمینی نیمه آماده منجمد به طور مستقیم در این مرکز انجام می شود. این مجموعه یک شبکه حرفه ای است که یک غذای منحصر به فرد را برای خریداران مواد غذایی منجمد طراحی کرده است. ایران در صنعت مواد غذایی منجمد به ویژه سیب زمینی منجمد بزرگترین تولید کننده محصولات در خاورمیانه است. سیب زمینی نیمه آماده را مستقیماً از عمده فروشان و تهیه کنندگان ایرانی خریداری کنید.
استفاده از سیب زمینی های منجمد شده
اگر به اشتباه سیب زمینی ها را داخل فریزر گذاشتید و آن ها یخ زدند، باز هم می توانید آن ها را بخورید. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که سیب زمینی های یخ زده را به قطعات بزرگی خرد کرده و آنها را در مایکروویو بپزید. آب اضافی ریخته شده از سیب زمینی ها را تخلیه کرده و سپس پوست آن ها را پوست بگیرید. آن ها برای سوپ ها و پوره ها بسیار مناسب هستند.
اگر سیب زمینی زیادی در خانه دارید، می توانید از این روش برای نگهداری استفاده کنید. فقط می توانید آنها را در فریزر قرار دهید و هر زمان که به آن ها احتیاج دارید از آن ها استفاده کنید. این در واقع هیچ تفاوتی با خرید سیب زمینی یخ زده در فروشگاه های مواد غذایی ندارد. می توانید سیب زمینی های یخ زده خود را بپزید.
آنها را خرد کنید تا سیب زمینی پوره شده آماده شود و سپس در صورت لزوم آن ها را منجمد کنید. اما توجه داشته باشید که سیب زمینی یخ زده می تواند یک بار استفاده شود.
وقتی سیب زمینی ها تازه یخ زده اند، آنها را نرم کنید. آنها را می توان بلافاصله طبخ و مزه دار کرد بدون تغییر طعم یا بافت.
سیب زمینی یخ زده را می توان یک بار استفاده کرد. اگر سیب زمینی های یخ زده به هر دلیلی منجمد شوند، نمی توانید آنها را دوباره در فریزر قرار دهید. زیرا این سیب زمینی خراب است. این رنگ را تغییر می دهد و طعم وحشتناکی دارد. بهتر است آن ها را در حالی که هنوز نیمه یخ زده اند برش دهید، اگر بلافاصله از آن ها استفاده نکنید، آن ها را سریع خشک کنید و سریع آن ها را فریز کنید.
طرز تهیه سیب زمینی نیمه آماده صنعتی در خانه
شما باید فوراً از سیب زمینی یخ زده استفاده کنید. زیرا اگر این کار را نکنید، سیب زمینی شما پوسیده می شود و این می تواند برای شما بد باشد.
دستور غذا در اینجا حاوی گلوتن نیست. بنابراین، افراد مبتلا به بیماری سلیاک می توانند با اطمینان از آن استفاده کنند. می توانید به راحتی از این طریق سیب زمینی های یخ زده درست کرده و برای خرید سیب زمینی یخ زده هزینه ای پرداخت نکنید.
طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده نیمه آماده
دو سیب زمینی را پوست بگیرید (یا به اندازه دلخواهتان). سیب زمینی ها را به مکعب های 1 اینچی خرد کنید.
سیب زمینی های خرد شده را در آب شور بجوشانید. مراقب باشید، فقط باید 5 دقیقه آن ها را آب پز کنید.
یک ماهیتابه نچسب را روغن بریزید و سیب زمینی های پخته شده را به صورت یک لایه در تابه پخش کنید.
بگذارید ماهی تابه خنک شود، سپس ماهیتابه سیب زمینی خلال شده را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید، حالا سیب زمینی های یخ زده شما آماده است. (سیب زمینی ها را باید با قابلمه در فریزر بگذارید زیرا در غیر این صورت تمام سیب زمینی ها به هم می چسبند، که اصلاً قابل قبول نیست.)
مکعب های سیب زمینی یخ زده را به کیسه های فریزر یا ظروف خود منتقل کنید.
سیب زمینی های خام را بدون سرخ کردن یخ نکنید. آن ها را در آب سرد تمیز کنید. یک قابلمه بزرگ آب شور را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید. نسبت آب به سیب زمینی هر چه بیشتر باشد بهتر است زیرا درجه حرارت اولیه آب جوش تغییر زیادی نمی کند و با افزودن سیب زمینی سریعتر به نقطه جوش برمی گردد. در حالی که آب گرم است، قابلمه دیگری از آب یخ تهیه کنید.
سیب زمینی ها را به قطر کمتر از 1 سانتی متر، به مدت چهار تا شش دقیقه بجوشانید و مواد بزرگتر را به مدت هشت تا 10 دقیقه بجوشانید. قابلمه سیب زمینی را آبکش کنید و بلافاصله سیب زمینی ها را در آب یخ فرو کنید تا روند پخت و پز متوقف شود. سیب زمینی ها را کاملاً خشک کرده و در بسته بندی مناسب قرار دهید تا منجمد شود.
بهترین زمان استفاده از سیب زمینی نیمه آماده
سیب زمینی خام برای انجماد مناسب نیست. به خودی خود بد نیستند اما بافت و طعم سیب زمینی های یخ زده پس از ذوب شدن و پخت و پز ضعیف است.
هرچه سیب زمینی ها هرچه تازه تر باشند، بهتر منجمد می شوند. این سیب زمینی ها در دمای 18 درجه زیر صفر باید نگهداری شوند. در این دما برای مدتی بسیار طولانی قابلیت نگهداری دارند. در دمای معمولی خلال به مدت 2 ساعت ماندگاری دارند.
فروش سیب زمینی نیمه آماده منجمد در بازار ایران
محصولات سیب زمینی یخ زده ایرانی بی نظیر است. برش های سیب زمینی ایرانی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین می تواند سود خوبی به شما بدهد. زیرا با فروش خلال های سیب زمینی یخ زده می توانید درآمد خوبی کسب کنید.
سیب زمینی ایرانی با کیفیت بالا در اشکال و اشکال مختلف تولید می شود. از این رو، ارزش افزوده خوبی را برای ذینفعان این صنعت به ارمغان می آورد.
سیب زمینی نیمه آماده برای هر نوع غذا مناسب است. می توانید به راحتی آن را سرخ کنید و از یک سیب زمینی سرخ کرده عالی لذت ببرید.
فروش سیب زمینی خلال شده ایرانی می تواند برای شما بسیار سودآور باشد.
همه محصولات سیب زمینی یخ زده فروخته شده یکسان نیستند. زیرا انواع زیادی سیب زمینی وجود دارد. كيفيت سيب زميني در ايران حاصل دماي مطلوب در حال رشد، خاك غني و دانه هاي بسيار خوب است.
در ایران از سیب زمینی رقم آگریا برای تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده استفاده می کنند. زیرا جذب روغن این رقم بسیار پایین است و سبب می شود که کیفیت خلال های تولید شده بسیار بالا برود.
[…] سفارش فرنچفرایز مکدولندی نیمهآماده منجمد از کارخانه، شما میتوانید از روشهای زیر استفاده […]
[…] قیمت سیبزمینی مکدولندی نیمهآماده میتواند بسته به برند، کیفیت و مکان خرید متفاوت باشد. مقایسه قیمتها در فروشگاههای مختلف میتواند به شما کمک کند تا بهترین انتخاب را از نظر اقتصادی داشته باشید. […]